зробити стартовою додати в обране


Архів новин

14 Листопада
Голова Львівської територіальної організації Укрвуглепрофспілки Олег Турчин за дорученням трудових колективів направив звернення до владних структур з метою вирішення нагальних шахтарських проблем Читати дальше »»
13 Листопада
На рахунки державного підприємства «Львівугілля» надійшли кошти від реалізації готової вугільної продукції Читати дальше »»
12 Листопада
9 листопада відбулося засідання Постійно діючої комісії з охорони праці та промислової безпеки у вугільній промисловості України з підведення підсумків роботи вугледобувних підприємств.. Читати дальше »»
9 Листопада
У відповідності до звернення голови Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктора Турманова, голова Федерації профспілок України Григорій Осовий направив листа до Генерального секретаря Міжнародної конфедерації профспілок Шарон Барроу з приводу надання сприяння у вирішенні питання забезпечення своєчасної виплати заробітної плати шахтарям України. Читати дальше »»
9 Листопада
8 листопада 2018 року за підсумками проведеної Всеукраїнської акції протесту, яка проходила 17 жовтня поточного року в м. Києві відбулася зустріч керівників відповідних підрозділів Міністерства фінансів України з представниками галузевих профспілок. Профспілку працівників вугільної промисловості України представляв заступник голови Профспілки Валерій Мамченко. Читати дальше »»
9 Листопада
Вчора, 8 листопада 2018 року , в Державній службі України з питань праці під головуванням голови даного відомства Романа Чернеги відбулася зустріч з представниками галузевих профспілок Федерації профспілок України. На даному заході Профспілку працівників вугільної промисловості України представляв Радник голови Профспілки Юрій Білуха. Читати дальше »»
8 Листопада
7 листопада 2018 року відбулося засідання Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення. Читати дальше »»
7 Листопада
Як відомо, 6 листопада 2018 року, відбулася нарада – зустріч делегації представників шахтарських колективів Луганщини з з керівництвом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України стосовно вирішення проблемних питань шахтарських підприємств . Дана нарада відбулася за участі народних депутатів України та голови Профспілки Віктора Турманова. Читати дальше »»
7 Листопада
Масові протестні виступи шахтарів в регіонах, принципова позиція Профспілки працівників вугільної промисловості України під час перемовин з Прем’єр–Міністром України Володимиром Гройсманом, розблокували дію закону, про державну підтримку вугледобувних підприємств на часткове покриття виробництва і собівартості вугілля, прийнятого ще влітку ц.р., який передбачає фінансування галузі у розмірі 1,4 млрд. грн. Читати дальше »»
6 Листопада
Сьогодні, 6 листопада 2018 року, відбулася нарада – зустріч делегації представників шахтарських колективів Луганщини з з керівництвом Міністерства енергетики та вугільної промисловості України стосовно вирішення проблемних питань шахтарських підприємств, зокрема, виплати заборгованості по заробітній платі та забезпечення сталої підприємств ПАТ «Лисичанськвугілля» і ДП " Первомайськвугілля". В даному заходів взяли участь В. о. Міністра енергетики та вугільної промисловості України Максимець Т. В. , заступник Міністра Корзун А. В., а також представники структурних підрозділів Міненерговугілля Владиченко О. О., Шайтан В. А., Марушкевич І. М. , народні депутати України Дунаєв С. В., Іоффе Ю. Я. та голова Профспілки Віктор Турманов.

Читати дальше »»
RSS