зробити стартовою додати в обране


Архів новин

13 Грудня
12 грудня 2018 року під головуванням голови правління Фонду Володимира Саєнка відбулося чергове засідання правління Фонду соціального страхування України. У засіданні також взяли участь представники Громадської ради Фонду та громадських організацій потерпілих на виробництві. Читати дальше »»
12 Грудня
У звя’зку з невиплатою заробітної плати шахтарі “Лісової” вже майже добу не виїзжають з шахти. Гірники з інших шахт готові в будь яку хвилину підтримати своїх колег. Читати дальше »»
11 Грудня
Голова Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктор Турманов звернувся з листом до Прем'єр –міністра України Володимира Гройсмана з приводу невиплати заробітної плати працівникам державних вугледобувних підприємств( лист додається). Читати дальше »»
11 Грудня
За дорученням трудового колективу Державного підприємства «Торецьквугілля» головою Торецької територіальної організації ППВПУ Щербанем В.П. були направлені листи Прем’єр-міністру України Гройсману В.Б., Міністру енергетики та вугільної промисловості України Насалику І.С., заступнику Міністра енергетики та вугільної промисловості України Максимець Т.В., Міністру соціальної політики України Реві А.О. стосовно списання безнадійного податкового боргу з єдиного соціального внеску Державного підприємства «Торецьквугілля», який утворився за період проведення антитерористичної операції. Читати дальше »»
10 Грудня
За 11 місяців 2018 року на державних підприємствах вугільної галузі допущено 351 випадок (2017 рік - 379 випадків) загального виробничого травматизму, що на 28 випадків (-7,4 %) менше, ніж за відповідний період 2017 року. Читати дальше »»
10 Грудня
30 листопада поточного року за участі представників ТОВ " Укртеплотехенерго", НКРЕКП, ТОВ"ДТЕК Енерго",ПАТ " Донбасенерго" під головуванням Міністра енергетики та вугільної промисловості України Ігоря Насалика відбулася нарада з питання визначення граничної ціни на вугільну продукцію. Читати дальше »»
7 Грудня
Сьогодні під час Години запитань до Уряду народні депутати України порушували питання стосовно погашення заборгованості по заробітній платі шахтарям державних шахт. Читати дальше »»
7 Грудня
Затверджено за вересень 2018 року показник середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески та яка відповідно до Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” враховується для обчислення пенсії, в сумі 7 870 гривень 29 копійок. Читати дальше »»
7 Грудня
6 грудня поточного року в м. Києві за участі представників Держпраці України, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, компанії ДТЕК, Фонду соціального страхування України і галузевих профспілок відбувся семінар на тему: « Боротьба з ризиками у гірничій справі та роль гірничих інспекторів у створенні культури безпеки праці». Читати дальше »»
6 Грудня
Міністр соціальної політики Андрій Рева розповів про проект монетизації субсидій громадянам на оплату житлово-комунальних послуг. Читати дальше »»
RSS