зробити стартовою додати в обране


Архів новин

19 Листопада
Веб-портал Пенсійного фонду України представив нову функцію – «електронна трудова книжка». Читати дальше »»
18 Листопада
Нещодавно на базі спортивного комплексу селища Новодонецьке пройшов відкритий турнір з плавання Добропільської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України. Читати дальше »»
15 Листопада
На засіданні 14 листопада Верховна Рада прийняла у другому читанні та в цілому прийняла законопроект № 2000 «Про Державний бюджет України на 2020 рік». Відповідне рішення підтримали 280 народних депутатів. Читати дальше »»
14 Листопада
Міністерство соціальної політики України повідомляє, що починаючи з листопада 2019 року, українці будуть отримувати квитанції за комунальні послуги з повним розміром платежу – без урахування пільг та субсидій.
Читати дальше »»
14 Листопада
13 листопада 2019 року на засіданні Президії Торецької територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України прийнято рішення про направлення до Президента України відповідної Петиції стосовно ситуації, що склалася в державному вугільному секторі України та вжиття необхідних заходів на державному рівні щодо подолання існуючої кризової ситуації у вугільні промисловості України ( текст додається). Читати дальше »»
14 Листопада
У рамка реалізації проекту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за підтримки Бюро МОП з питань діяльності трудящих (АКТРАВ) 11-13 листопада у м. Києві відбувся навчальний тренінг «Ефективні навички комунікації для профспілкових об'єднань України» для фахівців з питань інформаційної роботи. В даному заході прийняла участь спеціаліст з інформаційної роботи ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України Олена Бондаренко. Читати дальше »»
13 Листопада
У відповідності з прийнятими рішеннями профспілкових органів, в шахтарських регіонах України здійснюються протестні акції, спрямовані на невідкладне вирішення нагальних шахтарських проблем, в першу чергу – по забезпеченню виплати заробітної плати шахтарям. Читати дальше »»
12 Листопада
За дорученням трудових колективів ДП «Львіввугілля» голова Львівської територіальної організації Олег Турчин звернувся до керівництва Львівської облдержадміністрації та обласної ради Читати дальше »»
12 Листопада
По результатах зауважень і пропозицій, висловлених головою Профспілки Віктором Турмановим на зустрічі Прем’єр-міністра України з представниками профспілок працівників вугільної галузі, що відбулася 8 листопада 2019 року,.. Читати дальше »»
11 Листопада
Укрвуглепрофспілка, з метою відновлення соціальної гарантії, передбаченої Законом України «Про підвищення престижності шахтарської праці», а саме статтею 4, щодо встановлення ставки податку від заробітної плати шахтарів на рівні 10 відсотків Читати дальше »»
RSS