зробити стартовою додати в обране


Архів новин

25 Жовтня
За оперативними підсумками трьох кварталів 2019 року середньоденний розмір допомоги з тимчасової втрати працездатності від Фонду соціального страхування України склав 274,75 грн. Це на 27,2% більше, ніж за той же період минулого року. Читати дальше »»
24 Жовтня
Кабінет Міністрів України прийняв Постанову про спрощення умов призначення субсидій, у якій, серед іншого, закладено зміну відсотку платежу у формулі призначення субсидій: з 15% до 20% Читати дальше »»
23 Жовтня
Сьогодні, 23 жовтня, відбулося засідання Президії ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України. На порядку денному було розглянуто питання « Про ситуацію на підприємствах вугільної промисловості та дії Профспілки». В роботі Президії взяли участь заступник Міністр енергетики та захисту довкілля України Станіслав Ковалевський, керівник вугільно-промислового департаменту Міністерства Олексій Владиченко. Читати дальше »»
23 Жовтня
Показник середньої заробітної плати (доходу) в Україні, з якої сплачено страхові внески та яка відповідно до Закону України “Про загальнообов’язкове державне пенсійне страхування” враховується для обчислення пенсії, за серпень 2019 року затверджено в сумі 8909 гривень 32 коп. Читати дальше »»
22 Жовтня
21 жовтня 2019 року розпочався семінар-навчання з питань охорони праці технічних інспекторів праці та інших представників профспілок, який проходитиме у Будинку профспілок до 25 жовтня 2019 року. Читати дальше »»
22 Жовтня
На виконання Закону України "Про фізичну культуру і спорт", Плану проведення загальногалузевих спортивних та культурно-масових заходів вугільної промисловості України на 2019 рік з 17 по 18 жовтня 2019 року в м. Червоноград, Львівської обл., на міському стадіоні "Шахтар" був проведений Х ювілейний розіграш Кубку працівників енергетики та вугільної промисловості України з футболу серед збірних команд підприємств енергетичної галузі України. Читати дальше »»
21 Жовтня
За 9 місяців 2019 року на державних підприємствах вугільної галузі допущено 254 випадків (2018 рік – 276 випадків) загального виробничого травматизму, що на 22 випадки (- 8,0%) менше ніж за відповідний період 2018 року. Читати дальше »»
18 Жовтня
У Верховній Раді України триває робота над опрацюванням поданого Урядом проєкту Державного бюджету України на 2020 рік. На жаль, як і в минулі роки, урядовим проектом Держбюджету знову порушуються.. Читати дальше »»
17 Жовтня
Кабінет Міністрів України на своєму засіданні 16 жовтня п.р. призначив заступника Міністра енергетики та захисту довкілля України, ним став Ковалевський Станіслав Сергійович. Читати дальше »»
15 Жовтня
12 жовтня, Кабінет Міністрів України схвалив зміни до Державного бюджету на 2019 рік щодо виділення 1 млрд. гривень на виплату заробітної плати шахтарям Читати дальше »»
RSS