зробити стартовою додати в обране


Архів новин

31 Жовтня
Сьогодні, 31 жовтня, Верховна Рада України прийняла в другому читанні проект Закону України « Про внесення змін до Закону України « Про Державний бюджет України на 2019 рік». Читати дальше »»
31 Жовтня
Сьогодні, 31 жовтня, в Міністерстві енергетики та захисту довкілля України відбулася зустріч голови Профспілки Віктора Турманова , голів Львівської, Селидівської територіальних організацій та голів первинних профспілкових організацій з заступником Міністра Станіславом Ковалевським. На зустрічі головою Профспілки Турмановим В. І. було порушено питання стосовно роботи вугільних підприємств, технічного переоснащення шахт, виплати поточної заробітної плати і погашення наявних боргів з неї, кадрового забезпечення та бюджетного фінансування галузі у 2019 - 2020 роках. Читати дальше »»
31 Жовтня
За розрахунками Мінсоцполітики фактичний розмір прожиткового мінімуму для працездатних осіб з урахуванням суми обов’язкових платежів відповідно до чинного законодавства у цінах вересня 2019 року становив 4732,67 грн. Читати дальше »»
30 Жовтня
29 жовтня відбулася зустріч представників вугільних профспілок з представниками Глобального союзу IndustriALL. На даній зустрічі було обговорено організаційні моменти щодо проведення Міжнародної конференції « Майбутнє вугільної промисловості України », зокрема, визначено формат та головні питання порядку денного майбутнього заходу. Читати дальше »»
30 Жовтня
Центральний комітет Профспілки працівників вугільної промисловості України, колектив виконавчого апарарату ЦК Профспілки висловлює щире співчуччя голові Лисичанської територіальної організаації Профспілки Іванішину Володимиру Тадійовичу з приводу тяжкої втрати - смерті його батька Тадія Юрійовича Іванішина. Розуміємо, як важко змиритися з цим непроправним горем, поділяємо разом з Вами біль втрати. Підтримуємо Вас у час скорботи. Читати дальше »»
29 Жовтня
Сьогодні Фонд соціального страхування України, який опікується соціальним захистом 14 млн. працівників, доведено до небезпечної фінансової межі. Не вирішення існуючих проблем загрожує дискредитацією та втратою довіри громадян до всієї системи соціального страхування і держави, як гаранта її діяльності. Читати дальше »»
29 Жовтня
В понеділок, 28 жовтня в м. Маріуполі відбулася зустріч керівників галузевих вугільних профспілок з Прем'єр-міністром України Олексієм Гончаруком. Під час даної зустрічі головою Укрвуглепрофспілки Віктором Турмановим було наголошено, що незважаючи на багаточисельні звернення трудових шахтарських колективів та профспілок, непомірно затягнуто процес внесення змін до Державного бюджету України на 2019 рік в частині додаткового виділення коштів, обсягом 1 млрд. грн. на виплату заробітної плати шахтарям та погашення заборгованості з неї. Відповідаючи на дане проблемне питання керівник Уряду зазначив, що протягом найближчих трьох днів на Верховній Раді України має бути прийняте відповідне законодавче рішення і в наступні 4-5 дні кошти надійдуть на державні вугледобувні підприємства. Читати дальше »»
28 Жовтня
25 жовтня в м. Червонограді відбулася XVI Звітно-виборна конференція Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України. Читати дальше »»
28 Жовтня
Голова Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктор Турманов має взяти участь в роботі Першого інвестиційного форуму RE:think. Invest in Ukraine, який проходитиме за ініціативи Президента України Володимира Зеленського в м. Маріуполі 29 жовтня 2019 року. Читати дальше »»
25 Жовтня
4 жовтня у прес-центрі інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна» відбулася прес-конференція на тему «Блокування виплат єдиного соціального внеску. Як людям отримати соціальні виплати на підприємстві з арештованими рахунками?». Читати дальше »»
RSS