зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

11 Листопада 2019
Поновлення ставки податку, визначеної Законом України "Про підвищення престижності шахтарської праці"
Укрвуглепрофспілка, з метою відновлення соціальної гарантії, передбаченої Законом України «Про підвищення престижності шахтарської праці», а саме статтею 4, щодо встановлення ставки податку від заробітної плати шахтарів на рівні 10 відсотків у Податковому кодексі України, яка стосується забезпечення життєвого рівня шахтарських родин та підвищення престижності шахтарської праці, розглянула і підтримала проект Закону України «Про внесення зміни до статті 167 Податкового Кодексу України щодо змінення ставки податку на доходи фізичних осіб для певних категорій працівників» (реєстр. № 2291 від 18.10.2019)», поданий народними депутатами України Тимошенко Ю.В., Волинцем М.Я., Бондарем М.Л. та іншими.

Відповідні листи направлені Голові Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту ветеранів Третьяковій Г.М. та Голові Спільного представницького органу профспілок Осовому Г.В.

Сподіваємося на підтримку профспілкових колег та парламентаріїв. У разі прийняття ними позитивного рішення, це дасть змогу зберегти трудові колективи, значно зменшити трудову міграцію основних шахтарських професій та буде сприяти залученню молодих кадрів.