зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

12 Листопада 2019
За підсумками зустрічі представників вугільних профспілок з Прем’єр-міністром України
По результатах зауважень і пропозицій, висловлених головою Профспілки Віктором Турмановим на зустрічі Прем’єр-міністра України з представниками профспілок працівників вугільної галузі, що відбулася 8 листопада 2019 року, Прем’єр-міністром України Олексієм Гончаруком надані конкретні доручення керівникам міністерств і відомств, в тому числі:

Міністерству енергетики та захисту довкілля України надати Кабінету Міністру України до 15 листопада ц.р. пропозиції щодо утворення Координаційної ради зі стратегічних питань розвитку вугільної галузі.

Мінекоенерго та Мінфіну до 13 листопада п.р. необхідно здійснити відповідні дії щодо перерахунку коштів в обсязі 1,0 млрд. гривень згідно прийнятого Закону України «Про внесення змін до Державного бюджету України на 2019 рік».

Міністерству соціальної політики України разом з представниками Міністерства енергетики та захисту довкілля за участі представників профспілок вугільної галузі протягом десяти днів напрацювати пропозиції стосовно внесення змін до Постанови Уряду України № 461 про затвердження списків № 1 та № 2.