зробити стартовою додати в обране


Архів новин

26 Листопада
З 1 грудня, відповідно до Закону про Державний бюджет на 2019 рік, збільшиться один з ключових соціальних стандартів - прожитковий мінімум. Від цього показника залежать соціальні та трудові виплати, в тому числі максимальний розмір допомоги по безробіттю. Читати дальше »»
22 Листопада
20 листопада 2019 року Фондом соціального страхування України вимушено призупинено перерахування коштів для виплати матеріального забезпечення застрахованим особам. Фінансування тимчасово не здійснюється у зв’язку із закінченням кошторисних призначень за зазначеним напрямом, що затверджені бюджетом Фонду. Читати дальше »»
22 Листопада
21 листопада відбулось засіданні Спільного представницького органу репрезентативних всеукраїнських об’єднань профспілок на національному рівні. Читати дальше »»
21 Листопада
Сьогодні в Будинку професійних спілок України відбулася Всеукраїнська нарада представників засобів масової інформації з метою підтримки друкованих засобів інформації. В нараді прийняв участь завідувач відділом організаційно-інформаційної роботи ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України Юрій Білуха. Читати дальше »»
21 Листопада
20 листопада у спортивному залі ОЛК «Ровесник» фінішував чемпіонат Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Україна» з фут залу. Читати дальше »»
20 Листопада
У зв'язку з критичною ситуацією, яка склалася в паливно - енергетичному комплексі України та необхідності вжиття невідкладних заходів на виправлення ситуації у вугільному секторі економіки Держави керівники вугільних профспілок України Віктор Турманов та Михайло Волинець направили звернення до Президента України, голови Верховної Ради України та Прем'єр-міністра України . Читати дальше »»
20 Листопада
Державна служба статистики України своїм наказом з 1 січня 2020 року скасовує звітність про травматизм на виробництві. Читати дальше »»
19 Листопада
За повідомленням Дніпропетровської територіальної організації Профспілки нещодавно була проведена звітно-виборна конференція в профспілковій організації ЦЗФ «Павлоградська». Читати дальше »»
19 Листопада
Нещодавно за дорученням трудових шахтарських колективів Західного Донбасу голова Дніпропетровської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України С.І.ЮНАК та голова Обласного об’єднання Незалежних профспілок гірників України Західного Донбасу В.І.ГРЕК направили листа до Президента України. Читати дальше »»
19 Листопада
Профспілки висловлюють серйозну стурбованість планами Уряду про внесення «ліберальних» змін в трудове законодавство. На зміну звичному КЗпП йде новий Трудовий кодекс України. Навколо нововведення зараз йдуть гарячі дебати. Точка зору профспілок на цей рахунок однозначна: запропонований Урядом новий Трудовий кодекс обмежує права трудящих на користь роботодавців. Читати дальше »»
RSS