зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

25 Червня 2014
Розпочато розгляд програм розвитку гірничих робіт вугільних підприємств Львівщини та Волині
Сьогодні, 24 червня, під керівництвом т.в.о. начальника теруправління Держгірпромнагляду у Львівіській області Богдана Радивона розпочато розгляд програм розвитку гірничих робіт вугільних підприємств ДП “Львіввугілля” ІІ півріччя 2014 року за участю посадових осіб Західної міжрегіональної державної інспекції нагляду у ВП, керівників ДП Львіввугілля” та директорів шахт, а також представників профспілкових організацій.

Насамперед буде проаналізовано як виконані умови погодження Програми на І півріччя 2014 року, які були надані Державною службою гірничого нагляду та промислової безпеки і теруправлінням Держігрпромнагляду у Львівській області. Зокрема керівництвом ДП “Львіввугілля” та шахт будуть представлені графіки виконання ремонтів дефектних гірничих виробок, капітальних ремонтів, рекомендацій депресійних зйомок та оргтехзаходів за результатами комплексних і комісійних перевірок; інформація про забезпечення вугільних підприємств засобами індивідуального захисту, стан стаціонарного обладнання, укомплектованість кваліфікованими кадрами служб охорони праці, енерго–механічних служб, геолого-маркшейдерських служб, дільниць ВТБ, підготовку шахт до роботи в осінньо-зимовий період 2013/2014 років.

“Захист” Програм підприємств ДП “Львіввугілля” продовжиться 25 червня.

Аналогічний розгляд програми розвитку гірничих робіт вугільних підприємств Волинської області - ДП “Волиньвугілля” та шахти № 10 “Новововолинська”, що будується, відбудеться 26 червня.

Территориальное управление Госгорпромнадзора во Львовской области