Профспілка працівників вугільної промисловості України

Версія для друку

25 Червня 2014

Розпочато розгляд програм розвитку гірничих робіт вугільних підприємств Львівщини та Волині

Сьогодні, 24 червня, під керівництвом т.в.о. начальника теруправління Держгірпромнагляду у Львівіській області Богдана Радивона розпочато розгляд програм розвитку гірничих робіт вугільних підприємств ДП “Львіввугілля” ІІ півріччя 2014 року за участю посадових осіб Західної міжрегіональної державної інспекції нагляду у ВП, керівників ДП Львіввугілля” та директорів шахт, а також представників профспілкових організацій.

Насамперед буде проаналізовано як виконані умови погодження Програми на І півріччя 2014 року, які були надані Державною службою гірничого нагляду та промислової безпеки і теруправлінням Держігрпромнагляду у Львівській області. Зокрема керівництвом ДП “Львіввугілля” та шахт будуть представлені графіки виконання ремонтів дефектних гірничих виробок, капітальних ремонтів, рекомендацій депресійних зйомок та оргтехзаходів за результатами комплексних і комісійних перевірок; інформація про забезпечення вугільних підприємств засобами індивідуального захисту, стан стаціонарного обладнання, укомплектованість кваліфікованими кадрами служб охорони праці, енерго–механічних служб, геолого-маркшейдерських служб, дільниць ВТБ, підготовку шахт до роботи в осінньо-зимовий період 2013/2014 років.

“Захист” Програм підприємств ДП “Львіввугілля” продовжиться 25 червня.

Аналогічний розгляд програми розвитку гірничих робіт вугільних підприємств Волинської області - ДП “Волиньвугілля” та шахти № 10 “Новововолинська”, що будується, відбудеться 26 червня.

Источник: Территориальное управление Госгорпромнадзора во Львовской области (http://dgpn.lviv.ua/news/1221-rozpochato-rozglyad-program-rozvitku-vugilnikh-pidpriemstv-lvivshchini-ta-volini-na-ii-pivrichchya-2014-roku.html)


© 2008–2024 Профспілка працівників вугільної промисловості України

Адреса Центрального комітету Профспілки працівників вугільної промисловості України:

01042, г. Київ, бульвар Дружби Народів, 5, к. 526;
тел. (044) 528-90-29;
E-mail приймальні: prupukuiv@ukr.net