зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

22 Лютого 2021
«Виїздний день» Торецького теркому Профспілки.
Відповідно до Постанови Пленуму Торецької територіальної організації, який відбувся 12 лютого 2021р., було прийнято рішення проводити в первинних профспілкових організаціях «виїздні дні» працівників апарату теркому Профспілки згідно графіка на 2021р.

17-18 лютого 2021р. працівники апарату теркому відвідали первинну профспілкову організацію шахти «Центральна».



Так, в перший день, кожен працівник теркому Профспілки ознайомився в профкомі з документацією по своїх напрямках роботи, а саме:

- голова теркому Профспілки Щербань В.П. ознайомився з веденням планування роботи профкому, інформаційною роботою, станом наглядної документації;
- технічний інспектор праці надав практичну допомогу в питаннях охорони праці, проаналізував роботу комісії з охорони праці профкому, спільно з відділом охорони праці був проведений аналіз стану техніки безпеки на шахті;
- правовий інспектор праці Купріянова Є.Г. надала практичну допомогу профкому і відділу кадрів у вирішенні питань щодо дотримання КЗпП на шахті;
- старший бухгалтер теркому профспілки Емельянова М.О. ознайомилася з практикою охоплення відрахувань членами профспілки 2% профвнесків, дотримання фінансової дисципліни.

На наступний день працівники апарату теркому взяли участь в засіданні профкому шахти. Після закінчення розгляду планового питання «Про стан охорони праці та техніки безпеки за 2020р., завдання служби охорони праці та профкому щодо її поліпшення», працівниками теркому спільно з членами профкому шахти були підведені підсумки «виїздного дня» за кожним напрямом діяльності профкому, дані рекомендації спільної роботи щодо захисту соціально -економічних прав трудового колективу шахти «Центральна».

Дана практика проведення «виїздних днів» працівників апарату теркому Профспілки буде продовжена протягом 2021р. у всіх первинних профспілкових організаціях Торецької терорганізації Профспілки.


За матеріалами Торецької територіальної організації Профспілки.