Профспілка працівників вугільної промисловості України

Версія для друку

22 Лютого 2021

«Виїздний день» Торецького теркому Профспілки.

Відповідно до Постанови Пленуму Торецької територіальної організації, який відбувся 12 лютого 2021р., було прийнято рішення проводити в первинних профспілкових організаціях «виїздні дні» працівників апарату теркому Профспілки згідно графіка на 2021р.

17-18 лютого 2021р. працівники апарату теркому відвідали первинну профспілкову організацію шахти «Центральна».



Так, в перший день, кожен працівник теркому Профспілки ознайомився в профкомі з документацією по своїх напрямках роботи, а саме:

- голова теркому Профспілки Щербань В.П. ознайомився з веденням планування роботи профкому, інформаційною роботою, станом наглядної документації;
- технічний інспектор праці надав практичну допомогу в питаннях охорони праці, проаналізував роботу комісії з охорони праці профкому, спільно з відділом охорони праці був проведений аналіз стану техніки безпеки на шахті;
- правовий інспектор праці Купріянова Є.Г. надала практичну допомогу профкому і відділу кадрів у вирішенні питань щодо дотримання КЗпП на шахті;
- старший бухгалтер теркому профспілки Емельянова М.О. ознайомилася з практикою охоплення відрахувань членами профспілки 2% профвнесків, дотримання фінансової дисципліни.

На наступний день працівники апарату теркому взяли участь в засіданні профкому шахти. Після закінчення розгляду планового питання «Про стан охорони праці та техніки безпеки за 2020р., завдання служби охорони праці та профкому щодо її поліпшення», працівниками теркому спільно з членами профкому шахти були підведені підсумки «виїздного дня» за кожним напрямом діяльності профкому, дані рекомендації спільної роботи щодо захисту соціально -економічних прав трудового колективу шахти «Центральна».

Дана практика проведення «виїздних днів» працівників апарату теркому Профспілки буде продовжена протягом 2021р. у всіх первинних профспілкових організаціях Торецької терорганізації Профспілки.


За матеріалами Торецької територіальної організації Профспілки.

© 2008–2024 Профспілка працівників вугільної промисловості України

Адреса Центрального комітету Профспілки працівників вугільної промисловості України:

01042, г. Київ, бульвар Дружби Народів, 5, к. 526;
тел. (044) 528-90-29;
E-mail приймальні: prupukuiv@ukr.net