зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

22 Серпня 2019
Шахтарський футбольний турнір на честь Дня шахтаря.
Торецька територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості України 21 серпня 2019р., на полі з синтетичним покриттям майданчика «Чемпіон» спортивного клубу «Фітлайн» провела першість з міні-футболу на честь Дня Шахтаря. У ньому взяли участь футболісти-гірники шахт "Центральна", «Торецька", "Північна", та юнацька команда «Шахтар-Торецьк».

Повболівати за свої команди прийшли керівники підприємств, голови профкомів і просто любителі цієї гри. Привітали з початком турніру команди і побажали чесних баталій гравцям генеральний директор ДП «Торецьквугілля» Юхименко В.А. та голова Торецької територіальної організації Профспілки В. П. Щербань.

У підсумку місця розподілилися таким чином: перше місце з врученням Кубка, медалей та грошової премії посіла команда шахти «Центральна» (капітан Максим Карачаров), друге – команда шахти «Торецька» (капітан Дмитро Реплянський),третіми стали гравці юнацької команди «Шахтар-Торецьк» (капітан Олександр Реплянський) і на почесному четвертому місці – футболісти шахти «Північна» (капітан Ахметов Сергій). Всі вони нагороджені грамотами, медалями та грошовими преміями.