Профспілка працівників вугільної промисловості України

Версія для друку

22 Серпня 2019

Шахтарський футбольний турнір на честь Дня шахтаря.

Торецька територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості України 21 серпня 2019р., на полі з синтетичним покриттям майданчика «Чемпіон» спортивного клубу «Фітлайн» провела першість з міні-футболу на честь Дня Шахтаря. У ньому взяли участь футболісти-гірники шахт "Центральна", «Торецька", "Північна", та юнацька команда «Шахтар-Торецьк».

Повболівати за свої команди прийшли керівники підприємств, голови профкомів і просто любителі цієї гри. Привітали з початком турніру команди і побажали чесних баталій гравцям генеральний директор ДП «Торецьквугілля» Юхименко В.А. та голова Торецької територіальної організації Профспілки В. П. Щербань.

У підсумку місця розподілилися таким чином: перше місце з врученням Кубка, медалей та грошової премії посіла команда шахти «Центральна» (капітан Максим Карачаров), друге – команда шахти «Торецька» (капітан Дмитро Реплянський),третіми стали гравці юнацької команди «Шахтар-Торецьк» (капітан Олександр Реплянський) і на почесному четвертому місці – футболісти шахти «Північна» (капітан Ахметов Сергій). Всі вони нагороджені грамотами, медалями та грошовими преміями.

© 2008–2024 Профспілка працівників вугільної промисловості України

Адреса Центрального комітету Профспілки працівників вугільної промисловості України:

01042, г. Київ, бульвар Дружби Народів, 5, к. 526;
тел. (044) 528-90-29;
E-mail приймальні: prupukuiv@ukr.net