зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

5 Жовтня 2015
Планова перевірка стану охорони праці та промислової безпеки на «Шахті «Алмазна»
На виконання плану проведення перевірок, суб’єктів господарювання (виробничих об’єктів) на ІІІ квартал 2015 року, територіальним управлінням Держгірпромнагляду у Донецькій області, у період з 10 по 30 вересня 2015 року, було проведено планову перевірку стану охорони праці та промислової безпеки на «Шахті «Алмазна» ВСП «Шахтоуправління «Добропільське» ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля».

У ході перевірки було обстежено 9 промислових об’єктів,виявлено 59 порушень вимог нормативних актів з охорони праці. Було опитано 8 інженерно-технічних робітників та 15 працівників дільниць на знання нормативно правових актів з ОП та знання технологічних паспортів виконання робіт.

За результатами перевірки на підприємстві проведено нараду з детальним розглядом виявлених під час перевірок порушень та вказано на необхідність їх негайного виконання та недопущення в подальшому. З метою профілактики виробничого травматизму, фахівці Добропільського гірничотехнічного відділу ознайомили робітників дільниць з нещасними випадками на підконтрольних шахтах. Для запобігання травматизму у подальшому, розібрали фактори, які впливають на порушення техніки безпеки з боку працівників.

Пресс-служба Госгорпромнадзора