зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

5 Жовтня 2015
Прокладаючи шлях до вугілля
На шахті “Великомостівська” звикли до результативної роботи прохідників. Уже декілька років поспіль колектив дільниці прохідницьких робіт №2 під керівництвом Володимира Приходька є одним із кращих в ДП “Львіввугілля”.

Напередодні професійного свята шахтарів від­булися змагання між трудовими колективами вуглевидобувних та про­хідницьких бригад шахт ДП “Львівву­гілля” за високопродуктивну працю. За підсумками, визначеними спеціа­ль­ною комісією, серед прохідників здо­була пер­шість про­хід­ни­цька бригада Віктора Васьківа з шах­ти “Вели­комос­тівська” за пройдені 213 мет­рів (при пла­ні 162 м) гірничих виробок .

Зараз прохідники проводять ви­робку 417 бортового штреку – це будуть лави № 416 та № 417 по плас­ту n8 “Ме­жи­рі­чанський”. Виймальна потуж­ність вугільного пласта становить 1,5м. Є сподівання, що вуглевидобувна тех­ніка не підведе і працюватиме без збоїв. А це у свою чергу – стабільна ро­бота підприємства.

- У даний час бригада працює ком­байном ГПКС. Щомісяця проходимо понад 120 метрів гірничих виробок, – розповідає Володимир Приходько. – Не все так добре, як того хотілося. Не завжди вис­тачає необхідних мате­ріалів, технічний парк потребує онов­лен­ня, але намагаємося три­мати хо­роші темпи, зберегти якість у роботі, не втра­тити наснагу до виконання пос­тав­лених завдань. У цьому велика зас­луга бригади прохідників, яку очо­лює Віктор Васьків, за плечима у якого більше п’ят­надцяти років гірничого ста­жу. Працює на шах­ті чотири роки, а свою тру­дову діяльність розпочав на “Зарічній” у 1997 році. Добросовісно ста­виться до своїх обов’язків, вимог­ли­вий до під­леглих, завжди підтримує мо­лодих гір­ників і передає їм свій про­фесійний дос­від. Бригадир з великої букви, так говорять про нього у бригаді.

- На дільниці молодий ко­лек­тив ві­ком 30-35 років. Прохідники, хлопці серйозні, відповідальні, мають ро­бочий настрій та натхнення до праці, ста­ран­но виконують свої безпо­середні обо­в’язки, – говорить сам Віктор Васьків. -Техніка у нас не нова, потребує ремон­ту. Кож­ного дня стараємося її догля­нути, бо це наш хліб. Працюють з нами пліч-о-пліч та допомагають в роботі на ді­ль­­ниці інші шахтні служби.

Пресс-служба ГП "Львовуголь"