зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

12 Лютого 2015
Міністр Володимир Демчишин звернувся до Прем`єр-міністра України Арсенія Яценюка за підтримкою у вирішенні питання добудови шахти №10 "Нововолинська"
Міністр енергетики та вугільної промисловості Володимир Демчишин надіслав Прем`єр-міністру України Арсенію Яценюку листа із проханням доручити Міністерству фінансів України при підготовці змін до Закону України «Про Державний бюджет України на 2015 рік» врахувати відповідні витрати на фінансування заходів з добудови шахти №10 «Нововолинська».

У листі, зокрема, Володимир Демчишин зазначив, що за результатами робочої поїздки до Волинської області, яка відбулася 7 лютого 2015 року, він особисто ознайомився із станом будівництва шахти та переконався, що це перспективний об`єкт, який можна добудувати та ефективно використовувати.

«На сьогодні це фактично єдиний об’єкт будівництва шахт в Україні…У разі виділення в цьому році фінансування (за умови перегляду Державного бюджету на 2015 рік) є реальна можливість запустити першу лаву на підприємстві, що матиме позитивний соціальний ефект, оскільки дозволить створити додаткові робочі місця та забезпечити роботою шахтарів регіону», - йдеться в листі.

Міністр також проінформував Голову Уряду, що трудові колективи та профспілкові комітети вугільних підприємств області під час зустрічі з ним у м. Нововолинськ наголосили на необхідності збереження фінансової підтримки вугільної галузі через механізм дотацій з Державного бюджету.

Пресс-служба Министерства энергетики и угольной промышленности Украины