зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

17 Грудня 2014
На «Відродження» - вогні новорічні
Не встигли відсвяткувати трудову перемогу вуглевидобувники шахти «Відродження», як їх успіх 11 грудня в четверту зміну повторили прохідники. Цього дня вони достроково, на дві декади раніше, виконали виробниче завдання 2014 року, проклавши 2000 метрів гірничих виробок.

Уранці, 12 грудня, ланку Сергія Якуца, яка забезпечила прокладання останніх метрів в рахунок поточного року, біля кліті щиро вітали директор шахти Павло Овчінніков, голова профкому Володимир Пащук, начальник відділу кадрів Леся Підкова, представники різних підрозділів і служб підприємства, а також Святий Миколай і дівчата в українських вишиванках.

Того ж дня головний інженер Олег Солом’яний, начальник ДПР Андрій Куц і бригадир Андрій Ахтянкін вручили рапорт в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Ярославу Шаварському.

Як повідомив нас заступник начальника дільниці прохідницьких робіт Ігор Шеремета, нині підземні скороходи з «Відродження» виконують роботи у 168 конвеєрному і 432 бортовому штреках, прокладаючи шлях до вугілля.

Пресс-служба ГП "Львовуголь"