зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

22 Серпня 2013
Привітання Міністра Едуарда Ставицького з професійним святом працівників вугільної галузі України – Днем шахтаря!
Шановні гірники! Щиро вітаю всіх працівників вугільної галузі України із професійним святом – Днем шахтаря! Україна є одним із світових лідерів з видобування вугілля, забезпечує і населення, і економіку енергетичними ресурсами, тому місце вугільної промисловості в паливно-енергетичному комплексі нашої країни надзвичайно важливе.

На сьогодні триває активна робота щодо виконання поставлених Президентом і Урядом України завдань реформування галузі, удосконалення технологій виробництва, забезпечення якісних умов праці гірників.

Безперечно, кожне підприємство галузі здійснює важливий внесок в розвиток економіки нашої країни. Саме шахтарі, працюючи в непростих умовах, виявляючи наполегливість, високий професіоналізм, відданість справі, забезпечують ефективність роботи вугільної галузі та збереження позицій України на світових ринках.

На сьогодні для вугільної галузі визначено чіткі напрямки розвитку, ухвалено необхідні рішення щодо використання вугілля в енергетиці, що забезпечить надійну довгострокову перспективу для підприємств галузі.

Високо цінуємо працю кожного із вас, щиро вдячні за щоденну шахтарську самовідданість і мужність.

У день свята зичу міцного здоров’я, успіхів у праці, згуртованості і взаєморозуміння, добра і світлого щастя, тепла і затишку в родинах!

З повагою
Е.Ставицький

Пресс-служба Минэнергоугля