зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

22 Серпня 2013
Привітання Голови Верховної Ради України з професійним святом працівників вугільної галузі України – Днем шахтаря
Шановні представники вугільної галузі України! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем шахтаря! Нелегка, небезпечна, справді героїчна шахтарська праця завжди високо цінувалася в українському суспільстві, адже в основі видобутку вугілля лежать глибокі інженерні знання, мужність та самовідданість, досвід та працьовитість гірників.

Завдяки невтомній праці шахтарів ми маємо стабільне функціонування національної економіки, енергетичну безпеку України, тепло і світло у наших оселях. За це наша щира подяка і ветеранам галузі, і всім, хто нині працює на гірничодобувних підприємствах.

Заслуговують найвищої поваги і згуртованість шахтарів, їх взаємна підтримка, активність, небайдужість до суспільних проблем.

Держава надає пріоритетної ваги розвитку гірничої промисловості.

На сьогодні розроблено та прийнято низку законодавчих актів, необхідних для покращення діяльності підприємств галузі, підвищення ефективності праці, модернізації виробничих процесів та забезпечення гірникам належних і безпечних умов праці. Це свідчить про розуміння проблем шахтарів, бажання сприяти забезпеченню сталої роботи гірничодобувних підприємств на довгострокову перспективу, турботу про соціальний розвитку шахтарського краю та виховання гідної трудової зміни.

Переконаний, що завдяки нашій спільній праці у найближчому майбутньому Україна стане енергетично незалежною державою.

Зичу вам та вашим родинам тепла і затишку, добра і щастя, нехай кожен день надихає вас на нові звершення!

Володимир Рибак

Пресс-служба Минэнергоугля