зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

22 Серпня 2013
Привітання Прем’єр-міністра України Миколи Азарова з професійним святом працівників вугільної галузі України – Днем шахтаря
Шановні працівники вугільної галузі! Щиро вітаю вас із професійним святом – Днем шахтаря!

В Україні склалися добрі традиції вшанування людей праці, особливо тих, хто працює у складних умовах, виявляючи мужність, наполегливість, силу духу і героїзм. Саме шахтарі здійснюють важливий внесок у розвиток паливно-енергетичного комплексу нашої країни, забезпечуючи його належне функціонування.

Уряд України підтримує плани реформування галузі, удосконалення технологій виробництва, забезпечення якісних умов праці шахтарів з метою розвитку вугільної промисловості для реалізації Енергетичної стратегії України та досягнення енергетичної незалежності.

Ми прагнемо зберегти робочі місця, забезпечити сучасне технічне оснащення та безпеку праці, оскільки переконані, що вугільна галузь України і надалі буде однією з найбільш розвинених у світі, а її працівники примножать шахтарську славу нашої країни.

У день свята прийміть щирі побажання добра, злагоди, успіхів у праці, щоденної удачі та міцного здоров’я. Радості і достатку Вам і Вашим родинам.

З повагою
Микола Азаров

Пресс-служба Минэнергоугля