зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

19 Листопада 2012
На шахті «Степовій» уже виявлено 60 порушень
Із 13 листопада під головуванням першого заступника начальника територіального управління Держгірпромнагляду у Львівській області Богдана Радивона гірничотехнічними інспекторами Західної МДІН у ВП за участю представників Головного Управління Держтехногенбезпеки у Львівській областів, Львівської обласної СЕС та профспілок розпочато комплексну перевірку стану охорони праці, промислової безпеки та охорони надр на ВП «Шахта «Степова» ДП «Львіввугілля”.

Про це кореспондентові Lviv.tv повідомили у прес-службі Держгірпромнагляду у Львівській області.

У перший день перевірки проведено чотири інспекторських обстеження – перевірено стан поводження з вибуховими матеріалами, стан виробок головних напрямків горизонту 550 м., стан проведення та кріплення підготовчого вибою 117 розвідувального штреку та стан центральної насосної камери і головного водовідливу.

За результатами перевірок уже виявлено 60 порушень нормативно-правових актів з охорони праці, через відсутність резервного вентилятора місцевого провітрювання та порушень Паспорту кріплення заборонено проведення підготовчого вибою 117 розвідувального штреку.

До адміністративної відповідальності притягнуто начальника дільниці №2, який допустив проведення 117 розвідувального штреку з грубими порушеннями Правил безпеки.

Перевірка триватиме до 23 листопада.

Lviv.tv