зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

30 Жовтня 2023
У ЧЕРВОНОГРАДІ ЗАПРАЦЮВАВ ОФІС ШАХТАРЯ
У м. Червонограді відкрито Офіс шахтаря. Цей проект реалізовано за ініціативи начальника Львівської обласної військової адміністрації Максима Козицького та його радника Ореста Кавецького.


У відкритті взяли участь керівник ДП “Львіввугілля” Вадим Крась, в. о. голови Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Степан Ярема, а також представники профорганізацій шахт.


Мета проекту - надання консультаційної і юридичної підтримки шахтарям Львівщини. У партнерстві з роботодавцями, місцевою владою та громадськими організаціями Офіс шахтаря планує сприяти сталому розвитку регіону та зменшенню негативного впливу вугільної промисловості на довкілля.

У Офісі шахтаря юристи прийматимуть звернення з широкого кола питань від осіб, які потребують соціальної або юридичної підтримки.

Орест Кавецький привітав команду Офісу з відкриттям, подарував ікону покровительки гірників св. Варвари та висловив впевненість, що Офіс, об'єднавши зусилля з профспілками та адміністрацією ДП "Львіввугілля", результативно працюватиме на благо шахтарів.

Керівник ДП “Львіввугілля” Вадим Крась зазначив, що ця ініціатива - на часі вже давно. Шахтарям потрібні підтримка та соціальне партнерство. У вирішенні багатьох складних питань вугільної галузі, які виходять за рівень впливу ДП ”Львіввугілля”, з якими потрібно звертатися до посадовців усіх рівнів, - гірникам потрібна підтримка.

Офіс шахтаря, за сприяння Львівської обласної військової адміністрації, зможе долучити до вирішення цих питань фахівців з різних сфер і владних кабінетів, тому соціальна захищеність гірників зросте.

Представники шахтарських профспілок побажали команді Офісу шахтаря плідної співпраці з шахтарської спільнотою.

За матеріалами Львівської територіальної організації Профспілки