зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

14 Березня 2022
ВСЕ ДЛЯ ПЕРЕМОГИ: РОБОТА ДП «ЛЬВІВВУГІЛЛЯ» В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ
На сьогодні ДП «Львіввугілля» працює в штатному режимі. Задіявши всі внутрішні резерви, держпідприємство знаходить ресурс стабільно видобувати тверде паливо.

Силами особового складу служби безпеки та охорони ДП «Львіввугілля» посилено охорону шахт та допоміжних підприємств. Критично важливі поверхневі стаціонарні установки, які знаходяться на території підприємств, додатково охороняються мобільними групами, створеними з працівників держпідприємства.

З перших днів війни з РФ відокремлені підрозділи своїми силами почали виготовляти захисні протитанкові загороди (їжаки). Станом на 1 березня виготовлено таких понад 60 штук. Підприємцям Червоноградського району одна тисяча погонних метрів рейок на виготовлення протитанкових їжаків. Робота триває.

Згідно з наказом начальника Львівської обласної військової адміністрації №2/22 від 27.02.2022 року, громадянам України чоловічої статі, віком від 18 до 60 років, які прибули на Львівщину, в період воєнного стану, у зв’язку з евакуацією із зони бойових дій та інших населених пунктів, не пізніше 24 годин після прибуття, необхідно з’явитися у територіальні центри комплектування та соціальної підтримки у Львівській області для взяття на військовий облік.

Шахтарі завжди стоять на передовій: будь то виробництво чи війна. Сьогодні обороняють нашу державу у лавах Збройних Сил України та в теробороні 456 шахтарів.

Слава Україні! Героям Слава! Перемога буде за нами!

За матеріалами Шахтар Галичини