зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

21 Грудня 2021
ХМЗ «Світло шахтаря» провів конкурсу на кращу організацію профспілкової роботи серед цехових комітетів
В січні 2021 року на ХМЗ « Світло шахтаря» було оголошено конкурс на кращу організацію профспілкової роботи серед цехових комітетів . У ньому взяли участь 22-і цехові профспілкові осередки заводу. На розширеному засіданні профкому відбулося підбиття підсумків.

Конкурс проводився з метою активізації діяльності цехових профкомів із захисту трудових та соціально-економічних прав та інтересів членів профспілки, залучення до профспілки нових членів, активізації організації культурно-масових та спортивних заходів, підвищення ефективності інформаційної роботи, популяризації іміджу Профспілки.

На розширеному засіданні профкому відбулося підбиття підсумків.

Голови цехових комітетів надали звіти та доповнюючі матеріали за 14-ма пунктами раніше затвердженого рейтингу. За участь у кожному з пунктів рейтингу виставлялася певна кількість балів. За сумою балів визначалися переможці.

5 місце зайняла цехова організація цеху зварних конструкцій;
- на 4-му місці – цехова організація заводоуправління;
-3 місце – у цехової організації ливарного цеху;
- 2 місце – у цехової організації департаменту управління якістю та невідповідностями;
1 місце зайняла цехова організація служби головного архітектора.
Усі були нагороджені грамотами та преміями.




– За перше місце переможець отримає 4 тис. грн. За друге – 3 тис. грн. За третє – 2 тисячі. За четверте та п'яте – по тисячі. Усі кошти вони спрямують на покращення побутових умов у своїх підрозділах та створення більш комфортних умов для працівників, – зазначає голова Первинної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Харківського машинобудівного заводу «Світло шахтаря» Світлана Щабельна. – Грошові заохочення отримають і голови цехових комітетів, які досягли найвищих результатів у різних номінаціях.

Підбиття підсумків показало, що голови цехових комітетів не мають наміру зменшувати набрані темпи, отже, зросте конкуренція. Профком заводу буде цьому тільки радий: чим вища активність профспілкових лідерів, тим більше справ вони зроблять для членів свого осередку, тим міцнішим буде імідж профспілки.