зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

20 Квітня 2021
Звернення шахтарів Галичини до керівництва Держави та правоохоронних органів у зв’язку з наявною заборгованістю по заробітній платі та несплатою коштів за відвантажене вугілля.
Львівська територіальна організація Профспілки працівників вугільної промисловості України занепокоєна ситуацією, що склалася на ДП «Львіввугілля» у зв’язку з невиплатою заробітної плати та несплатою коштів за відвантажене вугілля працівникам підприємства. В трудових шахтарських колективах назріває соціальний вибух, лунають заклики до радикальних дій.

З метою недопущення прояву радикальних дій та поглиблення наявної критичної ситуації на державних вугледобувних підприємствах Львівська територіальна організація Укрвуглепрофспілки направила звернення до керівництва Держави та правоохоронних органів щодо термінового вирішення питання виплати заборгованості по заробітній платі.

Трудові шахтарські колективи також вимагають притягнення до відповідальності посадових осіб відповідних державних підприємств і товариств, винних у несплаті боргів державному підприємству «Львіввугілля» за відвантажену продукцію (звернення додається).

Скачать PDF