зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

21 Грудня 2020
Менеджменту ДТЕК - тарифну ставку шахтаря!
18 грудня біля адміністративної будівлі ПАТ «ДТЕК Павлоградвугілля» відбулася попередня акція протесту гірників щодо невиконання адміністрацією «Павлоградвугілля» законних вимог трудового колективу про підвищення заробітної плати.


На акцію протесту зібралися активісти двох профспілок - ППВПУ і НПГУ - відразу ж після проведених у цей день переговорів з представниками ДТЕК Енерго з питання підвищення заробітної плати.

- На сьогоднішній день власник не виконує наші вимоги, - сказав під час акції протесту Сергій Юнак, голова Дніпропетровської територіальної організації ППВПУ. - Зараз відбулася нарада спільно з двома профспілками і адміністрацією, представниками бізнес-блоку ДТЕК Енерго. Є проміжна домовленість про підвищення з 1 січня 2021 року преміальної складової до заробітної плати. На скільки вона буде збільшена, буде відомо в середу 23 грудня, і ми ще раз з вами зберемося. Вимога трудового колективу про підвищення заробітної плати не виконана, тому передстрайковий стан зберігається. Нашу поїздку до Києва ніхто не відміняв, тому всі наші рішення в подальшому будуть прийняті з урахуванням того,яку відповідь адміністрація надасть нам 23 грудня.

Що стосується обговорення підвищення тарифних ставок з 1 квітня 2021 року профспілки мають намір обговорити це з адміністрацією в лютому, таке спільне рішення було прийнято сьогодні.

Відео за посиланням .

По матеріалам Дніпропетровської територіальної організації Профспілки.