зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

5 Жовтня 2020
Про ситуацію зі збільшення тарифних ставок і посадових окладів на ПрАТ «Павлоградвугілля».
Як повідомлялося раніше, 8 вересня поточного року було проведено засідання Президії Дніпропетровської територіальної організації Профспілки на якому відбулася «гаряча» дискусія з приводу рішення керівництва « ДТЕК Енерго» та ПрАТ «Павлоградвугілля» не підвищувати з 1 жовтня тарифні ставки та посадові оклади працівникам.

Виступаючи на даному засіданні голова Дніпропетровського теркому Профспілки Сергій Юнак висловив категоричну незгоду з позицією присутніх на заході представників власника і наголосив, що тарифні ставки й посадові оклади працівникам повинні бути збільшені згідно до українського законодавства та колективного договору. Але керівництво компанії не дослухається до точки зору Профспілки.

Тому, 29 вересня відбулося спільне засідання Президії Дніпропетровської територіальної організації Профспілки і Ради голів Незалежної Профспілки гірників України Західного Донбасу з приводу відмови адміністрації « ДТЕК Енерго» та ПрАТ « Павлоградвугілля» щодо збільшення заробітної плати працівникам.

Враховуючи соціальну напругу в трудових колективах та несприйняття представників компанії власника профспілкової позиції по підвищення рівня оплати праці працівникам вугледобувних підприємств ПрАТ « Павлоградвугілля» було прийнято рішення про направлення звернення Генеральному директору ДТЕК Максиму Тимченку щодо його безпосереднього втручання у вирішення даного питання.(звернення додається).

Скачать PDF