зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

1 Червня 2020
Огляд діяльності Торецької територіальної організації Укрвуглепрофспілки за травень 2020 року.
Торецька територіальна організація Укрвуглепрофспілки направила звернення до:

● т.в.о. міністра енергетики та захисту довкілля України Буславець О.А. та голови Укрвуглепрофспілки Турманові В.І. о вирішити питання виділення коштів на підготовку дитячого оздоровлення у сумі 800 тис. грн. з тих 103 млн.грн. активів, які заборгувало ДП «Держвуглепостач» за реалізовану вугільну продукцію за 2019р.

● Прем’єр-міністру України Шмигалю Д.А., т.в.о. міністра енергетики та захисту довкілля України Буславец О.А., голови Укрвуглепрофспілки Турманові В.І. з проханням втрутитися в ситуацію, яка склалася на шахті «Нова» і вирішити питання виплати працівникам шахти заборгованості із заробітної плати за 2014р.

● т.в.о. міністра енергетики та захисту довкілля України Буславец О.А. про пропозицію щодо реорганізації ДП "Торецьквугїлля".

• Президента України Зеленського В.О. та т.в.о. Міністра енергетики та захисту довкілля України Буславець О.А. про надання допомоги у вирішенні питання щодо нагородження передових працівників ДП «Торецьквугілля» відомчими нагородами – знаками «Шахтарська слава» та «Шахтарська доблесть» до професійного свята Дня Шахтаря.

Робота профспілкових організацій

● Профспілки шахт ДП «Торецьквугілля» провели роз’яснювальну роботу в трудових колективах вугільних підприємств щодо підтримки рішень засідання Антикризовим енергетичним штабом 29.04.2020р. і відправили листи на Президента України Зеленського В.А., прем´ер – міністра України Шмигаль Д.А., голові Укрвуглепрофспілки Турманові В.І. щодо підтримки комплексу питань які були розглянуті на засіданні Антикризового енергетичного штабу 29.04.2020р.

● Засідання комісій з призначення трудового стажу і виплати винагороди за вислугу років на шахтах ДП «Торецьквугілля»

У зв'язку з роз'ясненням Укрвуглепрофспілки № 01/100 від 05.05.2020г. за зверненням Торецького теркому Профспілки, На шахті «Центральна» та «Торецька» ДП «Торецьквугілля» в травні місяці 2020 року відбулися засідання комісії з призначення трудового стажу і виплати винагороди за вислугу років працівникам, які раніше працювали на шахті Св.Матрони.

Комісії ухвалили:

- провести нарахування трудового стажу відповідно до чинного законодавства и виплатити винагороду за вислугу років працівникам шахти які раніше працювали на шахті Св. Матрони, яким не виплачували суми з 01.05.20 року за 2018,2019,2020 року, року з моменту надходження на шахтах;

- провести нарахування трудового стажу працівникам, які були прийняті на працю раніше 2018 року розгляд справи питання нарахування безперервного стажу праці для виплати винагороди за вислугу років виробляти після письмового звернення в комісійному порядку.

● Торецькою територіальною організацією Профспілки було проведено інформаційну роботу серед членів профспілки щодо збору підписів під електронною петицією № 2681.

По матеріалам Торецької територіальної організації Профспілки