зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

23 Грудня 2019
В Добропільській територіальній організації Профспілки відбулась звітно-виборна конференція
20 грудня 2019 року відбулася звітно-виборна конференція Добропільської територіальної організації профспілки працівників вугільної промисловості України. на конференцію були запрошені генеральний директор ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля», керівники виробничих підрозділів, працівники апарату теркому та інші.

Зі звітною доповіддю виступив голова Добропільської територіальної організації Древаль Петро Петрович. В доповіді був наданий повний аналіз проведеної роботи по всіх напрямках діяльності територіальної організації за минулий п’ятирічний період.


Важливими і пріоритетними напрямками роботи були питання захисту соціально-економічних прав членів профспілки, охорони праці та збереження соціальних пільг та гарантій членів Профспілки. Також було відзначено роботу по забезпеченню оздоровлення і відпочинку членів Профспілки та їх сімей.

В свою чергу, делегати від первинних профспілкових організацій відзначили проведену роботу Добропільської територіальної організації по відстоюванню найважливіших позицій по захисту прав трудящих за минулі п’ять років та зауважили на проведенні невідкладних кроків з зайняттям жорсткої позиції по не допущенню закриття шахти "Піонер" і проведенню дієвих заходів по відновленню проведення гірничих виробіток на шахтах ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля».

На конференції було надано слово генеральному директору ТОВ «ДТЕК Добропіллявугілля» Чередніченко Ю.Я., який відповів на запитання делегатів конференції та поінформував про основні напрямки виробничої діяльності структурних підрозділів підприємства на майбутнє.

Делегати конференції визнали роботу Добропільського теркому задовільною.

За результатами голосування було надано довіру очолити територіальну організацію на наступні 5 років Древалю Петру Петровичу. Заступником голови було обрано Войтовича Миколу Андрійовича, голову первинної профспілкової організації шахти «Білозерська».


По матеріалам Добропільської територіальної організації Профспілки.