зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

11 Грудня 2019
В Донецькій шахтобудівельній профспілковій організації відбулася звітно-виборна конференція
На минулому тижні відбулася звітно-виборна конференція Донецької шахтобудівельної територіальної профспілкової організації працівників вугільної промисловості України. В ній брали участь генеральний директор ТОВ «Шахтобудівельна компанія» С.Лозовський, керівники виробничих та профспілкових організацій Бурега М., Калінін С., Андрющенко А. та інші.


Першим зі звітною доповіддю виступив голова Донецької шахтобудівельної профспілкової організації Володимир Лащенко. В його виступі був наданий повний аналіз проведеної роботи по всіх напрямках діяльності профспілкової територіальної організації за минулий п’ятирічний період.

Важливими і пріоритетними напрямками роботи були питання захисту соціально-економічних прав членів профспілки, охорони праці та збереження соціальних пільг та компенсацій членів Профспілки. Також було відзначено значну роботу первинних профспілкових організацій по забезпеченню оздоровлення і відпочинку членів профспілки та членів їх сімей.

На Конференції виступив генеральний директор ТОВ «Шахтобудівельна компанія» Сергій Лозовський, який ретельно проаналізував діяльність всіх виробничих структурних підрозділів за минулий період та поінформував про основні напрямки виробничої діяльності підприємства на майбутнє.

В свою чергу, голова первинної профспілкової ТОВ «Шахтобудівельна компанія» Олександр Сірик відзначив провідну значимість Донецької шахтобудівельної територіальної профспілкової організації по відстоювання найважливіших позицій по захисту прав трудящих в новому Трудовому кодексі про працю.

Делегати конференції визнали роботу Донецького шахтобудівельного теркому задовільною. Володимиру Лащенку було надано довіру очолити територіальну організацію на наступні 5 років.