зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

14 Травня 2024
Нарада- тренінг з охорони праці на шахті ДП " Львіввугілля"
З метою покращення стану охорони праці 10 травня на одній з шахт ДП “Львіввугілля” відбулася нарада з безпеки роботи підіймальних комплексів вугільних шахт під головуванням в.о. технічного директора-першого заступника генерального директора Олександра Клюки за участі заступника генерального директора з охорони праці Валерія Соколовського та головного механіка держпідприємства Руслана Немирки.

Інженерно-технічні працівники шахт і підприємств заслухали аналіз аварій та інцидентів, які сталися при роботі підіймальних комплексів шахт та спільно напрацювали план заходів щодо запобігання таким випадкам у подальшому.

Також акцентовано увагу учасників наради на розробленні єдиного алгоритму підготовки кадрів для роботи на відповідних дільницях, методичних матеріалів щодо аудиту безпеки тощо.

Начальникам дільниць підіймального обладнання шахт наголошено здійснювати постійний індивідуальний контроль знань та навичок працівників.

У процесі наради на вугільному підіймальному комплексі відбувся практичний тренінг для головних механіків, заступників директорів з охорони праці та начальників ДПУ з усіх шахт ДП “Львіввугілля”, де обговорено процедури реагування на аварійні ситуації відповідно до “Правил безпеки у вугільних шахтах”.



За матеріаламми Львівської територіалтної організації Профспілки