зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

24 Серпня 2023
Західному Донбасу - 60 років
Західному Донбасу виповнюється 60 років. Історія Західного Донбасу розпочалася в далекому 1963 році з введенням в експлуатацію шахти «Першотравнева».

За ці шість десятиліть було пройдено великий, а часом і тернистий шлях. Але протягом всього цього часу Західний Донбас був і залишається флагманом вугледобувної галузі нашої країни.


Весь цей час на плечах шахтарів тримається енергетична безпека України. Гірники Західного Донбасу не лише добувають необхідне країні вугілля, а й відстоюють незалежність нашої Держави у лавах Збройних Сил України.

Дніпропетровська територіальна організація перебуває на передовій лінії виборення та захисту економічних і соціальних прав трудящих. Активна позиція, повсякденна напружена праця працівників і профактиву дозволяє у важких умовах сьогодення вирішувати найскладніші питання і досягати позитивних результатів у вибороненні соціально економічних прав трудящих та посилення ролі профспілок в громадському суспільстві.

Центральний комітет Профспілки працівників вугільної промисловості України щиро вітає всі спілчан з професійним святом - Днем шахтаря та з нагоди 60-річчя Західного Донбасу!

Бажаємо всьому колективу Дніпропетровської територіальної організації благополуччя, миру і злагоди, успіхів в роботі й громадській діяльності та втілення добрих сподівань на майбутнє.

Слава Україні! Слава українським шахтарям!