зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

17 Серпня 2023
Пленум ЦК Профспілки розглянув питання проведення чергового З'їзду Профспілки
17 серпня в змішаному режимі відбувся VI Пленум ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України. На порядку денному було питання « Про розгляд документів VI З'їзду Профспілки». В роботі Пленуму взяли участь голови первинних і територіальних організацій Профспілки, члени постійно діючих комісій ЦК Профспілки.





Слід зазначити, що напередодні проведення VI Пленум ЦК Профспілки відбулося засідання Статутної комісії, яка затвердила « Звіт VI З'їзду Профспілки Статутної комісії Профспілки працівників вугільної промисловості України за період з вересня 2018 року по вересень 2023 року».

Також було схвалено запропоновані проекти Регламенту проведення VI З'їзду Профспілки, склад робочих комісій З'їзду, постійних комісій Профспілки і комісій ЦК Профспілки та відповідних постанов VI З'їзду Профспілки з визначених порядком денним питань.

По питанню порядку денного «Про розгляд документів V З'їзду Профспілки» доповів керівник Профспілки Андрій Зимін, котрий зазначив, що всі проекти напрацьованих документів були направлені в територіальні і первинні організації для ознайомлення та надання зауважень, пропозицій стосовно даних проектів документів.

В результаті обговорення було прийнято рішення, схвалити проекти даних документів VI З'їзду Профспілки працівників вугільної промисловості України з урахуванням наданих зауважень та пропозицій голів теркотів.

На завершення роботи Пленуму за рішенням Президії ЦК Профспілки були вручені профспілкові нагороди керівникам теркотів, які нещодавно відзначили свої ювілейні дати. Зокрема, голові Селидівської територіальної організації Профспілки Бабічу Володимиру Миколайовичу - « За заслуги у Профспілці I ступеня» та голові Добропільської територіальної організації Профспілки Древалю Петру Петровичу – « Честь і пошана».

За активну участь у організації проведення XVI Всеукраїнської Спартакіади працівників вугільної промисловості було вручено почесна грамота ФСТ « Україна» в. о. голови Львівської територіальної організації Профспілки Яремі Степану Федоровичу.