зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

19 Червня 2023
Затверджено механізм швидкого надання житлових субсидій
Уряд ухвалив постанову, яка дає можливість в рамках експериментального проєкту максимально спростити процедуру звернення громадян за житловою субсидією і забезпечити швидке прийняття рішення щодо її надання.

Спрощений механізм звернення за житловою субсидією звільнить громадян від потреби збирати довідки і витрачати час на заповнення декларації на призначення житлово-комунальних субсидій.

Згідно постанови Кабінету Міністрів України від 13 червня 2023 року № 601

Кабінет Міністрів України постановляє:

1. Погодитися з пропозицією Міністерства соціальної політики та Міністерства цифрової трансформації стосовно реалізації протягом двох років з дня набрання чинності цією постановою експериментального проекту щодо удосконалення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива
(див. Постанову КМУ за посиланням).

2. Затвердити Порядок реалізації експериментального проекту щодо удосконалення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива, що додається.

За матеріалами Урядового порталу

Скачать Порядок