зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

21 Грудня 2022
ПРЕЗИДІЯ ФПУ ОБГОВОРИЛА ПИТАННЯ ПРОВЕДЕННЯ НАСТУПНОГО ЗАСІДАННЯ РАДИ ФПУ
20 грудня 2022 року за участі керівника Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрія Зиміна відбулося засідання Президії ФПУ. На порядку денному було розглянуто питання проведення п’ятого засідання Ради ФПУ, заплановане на 22 грудня ц.р., а також низку інших актуальних питань профспілкового руху.


Головував на засіданні Голова ФПУ Григорій Осовий.

Члени Президії обговорили проекти постанов Ради ФПУ: «Про зміцнення потенціалу і посилення діяльності ФПУ, її членських організацій в умовах воєнного стану», доповідач – заступник Голови ФПУ Драп’ятий Є.М., про Бюджет ФПУ на 2023 рік, про Основні заходи ФПУ на І півріччя 2023 року, щодо нагородження відзнаками ФПУ у наступному році та ін..

Заслухали інформацію заступника Голови ФПУ Шубіна О.О. про стан виконання постанови Ради ФПУ від 30.06.2022 № Р4/2 "Про виклики і завдання ФПУ, її членських організацій щодо забезпечення трудових і соціально-економічних прав працівників в умовах воєнного стану в Україні", про відтермінування проведення Всеукраїнського конкурсу на кращий колективний договір за 2021-2022 роки тощо.

Григорій Осовий поінформував колег про вступ ФПУ до Європейської конфедерації профспілок. До уваги Президії були надані інформаційні записки: «Про стан врахування профспілкових пропозицій у Державному бюджеті України на 2023 рік», а також «Про участь ФПУ, її членських організацій у роботі органів соціального діалогу на всіх рівнях».


За матеріалами ФПУ.