зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

21 Серпня 2019
Шахтарські питання озвучені на засіданні Уряду.
Вчора голова Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктор Турманов звернувся до голови Федерації профспілок України, як предствника профспілок в Кабінеті Міністрів України Григорія Осового з проханням довести до відома Уряду стан критичної ситуації, яка склалася на державних вугледобувних підприємствах у зв'язку з невиплатою наявної заборгованості по заробітній платі працівникам державних шахт, що становить понад 900 млн. грн.

Сьогодні, 21 серпня, на черговому засіданні Кабінету Міністрів України голова Федерації профспілок України Григорій Осовий озвучив викладені в листі голови Профспілки Віктора Турманова до Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана позиції щодо негайного вирішення проблеми погашення заборгованості із заробітної плати шахтарям.

На це керівник Уряду зазначив, що сьогодні всі виділені кошти для погашення наявних боргів шахтарям будуть перераховані на рахунки державних підприємств. Але в галузі існує ряд інших глибинних проблем, які потребують подальшого вирішення.