зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

28 Лютого 2019
ЗАСІДАННЯ РАДИ ДИРЕКТОРІВ
27 лютого, голова Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Олег Турчин взяв участь у засіданні Ради директорів.

На початку наради в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олександр Сафонов поінформував присутніх про поточну роботу державного підприємства щодо основних виробничих напрямків . Акцентував увагу на тому, що 21 лютого в Міненерговугілля відбувся розгляд режимів та засідання постійно діючої комісії з охорони праці, де наголошено на важливості виконання заходів, передбачених програмами з охорони праці.

Також на нараді були обговорені виробничі планові завдання на березень 2019 року з проходження гірничих виробок та видобутку вугілля,проблемні питання відвантаження та збуту вугільної продукції з початку року.

В свою чергу голова теркому Олег Турчин розповів про роботу Президії Укрвуглепрофспілки, яка відбулася 22 лютого поточного року в м. Києві, про основні питання, які були ним порушені, а саме: виплата заробітної плати, відвантаження вугільної продукції та подальша робота ДП «Львіввугілля» як цілісного майнового комплексу. Профспілковий лідер запевнив присутніх, що ці питання і надалі є надважливі і залишаються як на його особистому контролі, так і на контролі голови Укрвуглепрофспілки.


По матеріалам Львівської територіальної організації Профспілки