зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

28 Грудня 2018
Зустріч народного депутата України Михайла Бондаря з шахтарями ПАТ " Лисичанськвугілля" і профактивом Лисичанської термторіальної організації Укрвуглепрофспілки
27 грудня 2018 року з робочим візитом м. Лисичанськ відвідав Народний депутат України, голова підкомітету з питань вугільної промисловості БОНДАР Михайло Леонтійович.

На зустрічі з Народним депутатом були присутніми голови первинних профспілкових організацій, члени профспілкового активу Лисичанської територіальної організації Укрвуглепрофспілки , керівники і фахівці підрозділів ПАТ «Лисичанськвугілля». В ході діалогу були обговорені проблемні питання вугільних підприємств міста Лисичанська і вугільної галузі в цілому, у тому числі стосовно бюджетного фінансування на покриття витрат за собівартістю, технічне оснащення ліній очисних вибоїв, матеріально-технічного забезпечення розкриваючих і готуючих виробок.

Важливим моментом в ході зустрічі було обговорення внесення змін до Закону України " Про ринок електричної енергії" , який був зареєстрований 19.12.2018 р. Народним депутатом України Бондарем М.Л.( реєстраційний № 9418).

В кінці зустрічіч Михайло Леонтійович привівтав усіх присутніх з наступаючим Новим 2019 роком та Різдвом Христовим і передав Вефліємський вогонь в капличку ПАТ «Лисичанськвугілля».