зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

14 Грудня 2018
СПІЛЬНА НАРАДА ШАХТАРСЬКИХ ПРОФСПІЛОК
13 грудня, в приміщенні Львівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України відбулося спільне засідання голів шахтарських профспілок Олега Турчина та Віталія Оніжука, голів первинних профспілкових організацій, за участю народного депутата України Михайла Бондара, першого заступника голови Львівської облдержадміністрації Ростислава Замлинського, голови Сокальської РДА Романа Токая, т.в.о. генерального директора ДП «Львіввугілля» Олега Акімова.

Тема обговорення: підсумки наради під головуванням Віце-прем’єр-міністра Володимира Кістіона, яка відбулася 12 грудня у місті Києві та виплата заробітної плати працівникам ДП «Львіввугілля» за жовтень – листопад 2018 року.

Михайло Бондар поінформував присутніх, що в ході наради Віце-прем’єр-міністр дав вказівку Міністру енергетики та вугільної промисловості України в стислі терміни врегулювати ситуацію із виплатою заробітної плати шахтарям ДП «Львівугілля» та зобов’язав "Центренерго" кошти одразу спрямовувати на рахунки ДП «Львіввугілля», після того, як вугілля поступить на ТЕЦ і буде заактоване. Це дасть можливість вчасно виплачувати заробітну плату.

Після обговорення кожен голова первинної профспілкової організації висловив своє бачення подальшої ситуації та спільно профспілки вирішили в разі не виплати заробітної плати до кінця робочого дня 14 грудня провести 17 грудня цього року масштабну акцію протесту в місті Львові.


По матеріалпм Львівської територіальної організації Профспілки.