зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

21 Листопада 2017
Рік після виборів. Підсумки роботи і завдання на майбутнє.
У первинній профспілковій організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Шахта 1/3 «Новогродівська», 17 листопада 2017 року, відбулася звітна конференція. В її роботі взяли участь делегати від дільничних профспілкових організацій, керівництво підприємства, начальники відділів та ділянок, голова Селидівської територіальної організації Профспілки працівників вугільної промисловості України Бабіч Володимир Миколайович, заступник голови ЦК Укрвуглепрофспілки Мосендз В'ячеслав Григорович.

Присутні заслухали звіт голови профкому ППО шахти Баличева І.М., обраного в минулому році, про виконану роботу за звітний період з 28.10.2016г. по 27.11.2017г., звіт ревізійної комісії. Затвердили кошторис профбюджета на 2018 р.

В ході обговорення звітних доповідей голів профкому і ревкомісії виступили: Бабіч В.М., Мосендз В.Г., Шуфрич А.М., Ремньова В.В. Герой України, Рудой В.А. Відзначено активна життєва позиція членів профспілки, проаналізовано роботу за минулий рік, визначено мету і завдання на майбутній, 2018 рік. Висловлена одностайна думка що профком, в умовах економічної та політичної кризи, як в країні, так і галузі відпрацював цей рік з оцінкою, «добре».

Делегати конференції одноголосно прийняли Постанову конференції, в якому окреслено основні етапи роботи профспілкової організації:

1. Вважати головним завданням - роботу щодо захисту прав та інтересів трудящих.

2. Активізувати роботу по збільшенню і згуртуванню рядів профспілкової організації Профспілки працівників вугільної промисловості України.
3. Ініціювати проведення колдоговірної кампанії, взяти участь в перевірці колективного договору, внесення в нього змін і доповнень.

4. Продолжити роботу по контролю за роботою адміністрації в питаннях забезпечення працівників якісним побутовим паливом та його відвезення, забезпечення спецодягом, спецвзуттям, ЗІЗ.

5. Адміністраціі шахти розробити заходи щодо виконання критичних зауважень і пропозицій, висловлених в ході конференції та проведених дільничних зборів.
Конференція пройшла під девізом- «В єдності - наша сила».

За матеріалами сайту Селідівської територіальної організації