зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

6 Листопада 2017
XV Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє»
Відповідно до рішення Уряду України на території Міжнародного виставкового центру (Броварський проспект, 15, м. Київ) з 7 по 9 листопада 2017 року відбудеться ХV Міжнародний форум «Паливно-енергетичний комплекс України: сьогодення та майбутнє».

Організатори:
Міністерство енергетики та вугільної промисловості України
ТОВ «Міжнародний виставковий центр»

У форматі Форуму:
- Галузева експозиція «ПЕК України» за участі національних компаній паливно-енергетичного комплексу України продемонструє сучасний стан та перспективи подальшого розвитку енергетичної галузі.

- ХV Міжнародна виставка «Енергетика в промисловості-2017» презентує широкий спектр світових та вітчизняних зразків енергетичного, електротехнічного, світлотехнічного обладнання та приладів, кабельно-провідникової продукції, автоматизованих систем управління енергоресурсами, енергозберігаючих технологій для оновлення об’єктів ПЕК та інших галузей промисловості.

- Ділова програма зосередить увагу фахівців на підвищенні рівня енергетичної безпеки країни, впровадженні структурних реформ у паливно-енергетичному комплексі України, модернізації підприємств і механізмах залучення інвестицій та інших актуальних питаннях. Також, відбудеться ІV Всеукраїнський семінар інженерів-енергетиків, присвячений кращим практикам енергозбереження та ефективного управління енергетичним господарством, застосуванню новітніх технологій і засобів для зниження енергетичних витрат.

Одночасно з Форумом за сприяння Міністерства енергетики та вугільної промисловості відбудуться:
- II Міжнародна спеціалізована виставка «НАФТОГАЗЕКСПО — 2017», що презентуватиме технології і обладнання для розвідки, видобутку, транспортування, переробки та зберігання нафти та природного газу.

- II Міжнародна спеціалізована виставка гірничодобувної та вугільної промисловості «MАЙНІНГ ІНДАСТРІ ЕКСПО – 2017», яка представлятиме сучасну бурову, кар’єрну, прохідницьку техніку та інструмент, гірничозбагачувальне обладнання, гірничий транспорт, запчастини і комплектуючі, а також системи автоматизації та життєзабезпечення.

За довідками щодо участі звертатися:
Міністерство енергетики та вугільної промисловості України:
тел./факс: +38 044 531-36-12; е-mail: natalia.kazakova@mev.gov.ua

ТОВ «Міжнародний виставковий центр»
02002, Київ, Броварський проспект, 15
Тел./факс +38 044 201-11-57, 201-11-78; е-mail: lyudmila@iec-expo.com.ua
сайт: www.iec-expo.com.ua

Міненерговугілля України