зробити стартовою додати в обране


Архів новин

Версія для друку

13 Лютого 2017
Відбулося засідання правління Фонду соціального страхування України.
8 лютого 2017 року відбулося засідання правління Фонду соціального страхування України, в якому взяв участь Перший заступник голови Профспілки працівників вугільної промисловості України Валерій Мамченко. На засіданні було розглянуто ряд питань, в тому числі:

1. Про внесення змін до Статуту Фонду соціального страхування України.( внесення змін зумовлено приведенням Статуту Фонду у відповідність до вимог законодавства України з питань оподаткування та соціального страхування).

2. Про внесення змін до Регламенту роботи постійних та тимчасових комісій Фонду , їх кількості та персональний склад. Якщо в чинній редакції рішення комісії вважалися прийнятим, коли за них проголосувала більшість присутніх на засіданні членів комісії від кожної сторони, то в запропонованій редакції – рішення комісії вважаються прийнятим, якщо за них проголосувала більшість присутніх на засіданні членів комісії.

3. Про затвердження граничної чисельності працівників Фонду соціального страхування України, структури органів Фонду та створення робочих органів. Було прийнято рішення затвердити граничну чисельність працівників Фонду у кількості 7988 штатних одиниць, у тому числі граничну чисельність працівників виконавчої дирекції Фонду -267 штатні одиниці.

4. Про умови праці та схеми посадових окладів працівників органів Фонду. Передбачається врегулювання питання щодо умов оплати праці.

5. Було також розглянуто питання про затвердження кодів економічної кваліфікації видатків бюджету Фонду на статутні напрямки діяльності та роз'яснення щодо їх застосування.

6. Був затверджений новий Порядок складання та виконання бюджету Фонду соціального страхування.

7. Про встановлення розміру допомоги на поховання. Прийнято рішення встановити розмір допомоги на поховання в розмірі 4100 гривень замість 2000 гривень з 1 березня 2017 року .

8. Про проект бюджету Фонду соціального страхування на 2017рік. Прийнято рішення затвердити Суму доходів в розмірі 20,1 млрд. гривень, а суму видатків Фонду в розмірі 18,6 млрд. грн.

Слід зазначити, що це було перше за останні два роки конструктивне засідання правління Фонду соціального страхування України , на якому було прийнято ряд важливих рішень.