зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Профсоюзная учеба

14 Листопада 2019
Навчальний тренінг МОП «Ефективні навички комунікації для профспілкових об'єднань України»
У рамка реалізації проекту МОП «Інклюзивний ринок праці для створення робочих місць в Україні» за підтримки Бюро МОП з питань діяльності трудящих (АКТРАВ) 11-13 листопада у м. Києві відбувся навчальний тренінг «Ефективні навички комунікації для профспілкових об'єднань України» для фахівців з питань інформаційної роботи. В даному заході прийняла участь спеціаліст з інформаційної роботи ЦК Профспілки працівників вугільної промисловості України Олена Бондаренко.




Зі вступним словом до учасників - фахівців з комунікацій членських організацій ФПУ звернувся Голова ФПУ Григорій Осовий.

Він побажав успіхів у роботі та висловив сподівання, що під час дискусій і практичних занять буде напрацьований оновлений формат роботи у сфері комунікацій, що дозволить вибудувати цілісну модель комунікативної діяльності у рамках профспілкових організацій усіх рівнів.

Протягом трьох днів учасники тренінгу під керівництвом досвідчених тренерів МОП: Джемала Ходжіча, старшого технічного радника Проекту МОП, Мамаду Суаре-МОП-АКТРАВ- Женева, а також Наталії Величко, спеціаліста з дизайну та діджитал комунікацій ознайомилися з новітніми технологіями для вирішення низки питань з наступної тематики:

- Медіа та кризова комунікація: Фішки для досягнення успіху;
- Комунікація та Адвокація: виклики та можливості для українських профспілкових об'єднань?;
- Як організувати ефективну кампанію?;
- Вебсайт: Аналіз та поради для успіху;
- Соціальні медіа: поради для успіху;
- Як створити інформаційний бюлетень?;
- Групова робота з розробки онлайн-бюлетеня;
- Як написати гарну історію та прес-реліз?;
- Мультимедійні навички: поради щодо фото та відео;
- Як реалізовувати комунікаційну стратегію? та ін.

Профсоюзная учеба | Направления деятельности | главная