зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Профсоюзная учеба

22 Жовтня 2019
Навчання технічних інспекторів праці
21 жовтня 2019 року розпочався семінар-навчання з питань охорони праці технічних інспекторів праці та інших представників профспілок, який проходитиме у Будинку профспілок до 25 жовтня 2019 року.

Кількість слухачів семінар-навчання 65 осіб, які приїхали з усіх куточків України, зокрема, Зимін Андрій Олександрович- заступник голови Профспілки працівників вугільної промисловості України, Острогляд Володимир Володимирович- технічний інспектор Дніпропетровської територіальної організації Профспілки,Сірик Олександр Юрійович - голова первинної профспілкової організації ТОВ " Шатобудівельна компанія",Думіч Василь Михайлович- голова первинної профспілкової організації ВП " Шахта "Капітальна",Юзипович Юрій Вікторович - голова первинної профспілкової організації ВП " Шахта " Центральна".

На запрошення Федерації профспілок України спікерами на семінар-навчанні виступлять представники Державної служби України з питань праці, ДУ «Інститут медицини праці ім. Ю.І. Кундієва НАМН України», Інституту державного управління у сфері цивільного захисту, Європейського співтовариства з охорони праці ESOSH, НВЦ «Професійна безпека», а також міжнародні експерти.

Потягом навчання планується відвідування слухачами ДП «Антонов» та тренінг з надання домедичної допомоги.

Керівник департаменту охорони праці Федерації профспілок України Юрій Андрієвський розпочав семінар-навчання з охорони праці та у своєму виступі довів до відома присутніх сучасні загрози і виклики у сфері забезпечення охорони здоров’я та безпеки праці в Україні, пропозиції ФПУ щодо їх вирішення.

Семінар - навчання з охорони праці завершиться 25 жовтня 2019 року перевіркою знань слухачів необхідних законодавчих та нормативно-правових актів з питань охорони праці.
Профсоюзная учеба | Направления деятельности | главная