зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Международные связи

6 Травня 2022
Нарада з Глобальним Союзом IndustriALL
4 травня 2022 року представники Профспілки працівників вугільної промисловості України взяли участь у черговій робочій нараді з Президентом IndustriALL Йорга Хофманом та заступником Генерального Секретаря Кемалем Озканом. В даній нараді також прийняли участь представники членських організацій ФПУ.

Керівники галузевих профспілок надали актуальну інформацію щодо ситуації у роботі своїх організацій в у мовах війни.

Також у свої виступах профспілкові лідери підкреслили, що для українських профспілок залишається актуальною зарубіжна допомога в боротьбі за трудове законодавство, негативні зміни до якого, намагаються протягнути в умовах війни частина парламентарів.

Учасники наради обговорили шляхи виключення російських профспілок з лав ГС IndustriALL. Це питання буде винесено на Виконком IndustriALL 1 червня згідно Статуту.

Кемаль Озкан також розповів про підтримку України членськими організаціями ГС IndustriALL, про допомогу біженцям, про лобіювання в міжнародних організаціях санкцій та інших заходів, щоб якнайскоріше зупинити агресію РФ в Україні.
Керівництво ГС IndustriALL схиляється до рішення щодо перенесення Регіонального Офісу в Тбілісі. Українські Профспілки пропонують Польщу для розміщення офісу.
Фінансова допомога українським членським організаціям буде надіслана.

Слід зазначити, що під час відзначення Дня 1-го травня Женева майоріла українськими прапорами. Керівництво ГС IndustriALL запевнило вкотре у повній підтримці народу України, та членських організацій з України. Учасники намітили подальші напрямки співпраці.
Международные связи | Направления деятельности | главная