зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Спорт

31 Січня 2023
65-ТИ РІЧЧЯ ФСТ "УКРАЇНА"
28 січня за участі керівника Профспілки працівників вугільної промисловості України Андрія Зиміна в режимі відео конференції відбулося урочисте зібрання з нагоди 65-ої річниці утворення фізкультурно-спортивного «Україна».


ГО ВФСТ«Україна» пріоритетну увагу приділяє виконанню державних завдань та програм розвитку фізкультурно-оздоровчої і спортивно-масової роботи серед трудящих, членів їх сімей. З цією метою центральна рада товариства постійно зміцнює зв’язки з ФПУ, всеукраїнськими профспілками.

Така спільна робота дала можливість щороку проводити всеукраїнські галузеві та міжгалузеві спартакіади, які стали стимулом для розвитку фізкультурно-масової роботи в регіонах і трудових колективах підприємств та організацій промислової сфери, транспорту, соціально-побутової сфери. Зокрема під час «Всеукраїнської міжгалузевої спартакіади» відбулося понад 200 регіональних галузевих та міжгалузевих спартакіад, в яких узяло участь понад 50 тисяч працівників підприємств, шахт і різних організацій.

З ентузіазмом, творчо займається розвитком фізичної культури і спорту - Профспілка працівників вугільної промисловості України.

Керівник Укрвуглепрофспілки Андрій Зимін та попередник Віктор Турманов зробили все, щоб плідно працював спортивний комітет, втілювалася в життя програма розвитку фізичної культури і спорту серед працівників галузі. Щорічно проводяться змагання з різноманітних видів спорту, спартакіади (проведено 16 «Всеукраїнських спартакіад» працівників вугільної промисловості), шахтаріади та інші масові змагання.
Спорт | Направления деятельности | главная