зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Спорт

24 Травня 2021
Відбувся VII з'їзд Громадської організації «ВФСТ «Україна»
20 травня 2021 року відбувся VII з'їзд Громадської організації «Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство «Україна».

Головував на З'їзді Микола Ципло – голова Центральної Ради ГО «ВФСТ «Україна».

У роботі з'їзду взяли участь заступник Міністра молоді та спорту України Матвій Бідний, голова Федерації профспілок України Григорій Осовий, заступник голови Федерації профспілок України Євген Драп'ятий, виконавчий директор НОК України Наталія Коваленко, керівники Всеукраїнських галузевих профспілок, з якими співпрацює товариство згідно укладених угод, голови обласних організацій «ВФСТ «Україна», керівники ДЮСШ та спортивних клубів товариства.

Делегатами та запрошеними високо оцінена діяльність ГО «ВФСТ «Україна» у звітному періоді. В обговоренні доповіді виступили голова Профпілки авіабудівників України Ярема Жугаєвич, голова Профспілки працівників вугільної промисловості України Віктор Турманов та перший заступник голови профспілки трудящих металургійної та гірничодобувної промисловості України Валерій Гавриленко.

Голову ГО «ВФСТ «Україна» Миколу Ципло на VII з'їзді було відзначено високими нагородами: - «Знаком пошани» Мінмолодьспорту України, медаллю НОК України «За відданість олімпізму» та почесним знаком ФПУ «За розвиток соціального партнерства» .

Також під час з'їзду було затверджено новий склад Центральної ради ГО «ВФСТ «Україна» , План заходів ГО «ВФСТ «Україна» на 2021-2022 роки щодо реалізації першого етапу Стратегії розвитку фізичної культури і спорту на період до 2028 року та постанову про святкування 65-ї річниці утворення профспілкового фізкультурно-спортивного товариства та 30-ї річниці перейменування товариства в фізкультурно-спортивне товариство «Україна» та інші.

З’їзд прийняв з цих питань відповідні постанови.

Головою ГО «ВФСТ «Україна» обрано Наталію Омельчук, яка до цього обіймала посаду заступника голови ГО «ВФСТ «Україна».



За повідомленням Міністерства молоді і спорту України .
Спорт | Направления деятельности | главная