зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Спорт

29 Вересня 2020
ХХV ювілейна Всеукраїнська міжгалузева Спартакіада
Центральною радою Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства "Україна" разом з Всеукраїнськими галузевими Профспілками з 13 по 16 вересня 2020 року було проведено ХХV ювілейну Всеукраїнську міжгалузеву Спартакіаду трудящих промислової сфери та транспорту в с. Коблеве Миколаївської області на базі відпочинку та спорту "Парадіз".


Спартакіада проходила за підтримки Міністерства молоді та спорту України, Федерації профспілок України, Національного олімпійського комітету України, провідних підприємств і організацій промислової сфери та транспорту України.

У фінальних змаганнях ХХV ювілейної Всеукраїнської міжгалузевої Спартакіади трудящих були представлені збірні команди профспілки працівників атомної енергетики і промисловості, енергетики та електротехнічної промисловості, машинобудівників та приладобудівників, вугільної промисловості, оборонної промисловості, текстильної та легкої промисловості України.


В змаганнях прийняло участь більше 200 спортсменів, які виборювали нагороди у 7 видах спорту. Вугільну галузь представляли спортсмени-гірники з ПрАТ "ДТЕК Павлоградвугілля" (найбільш чисельний склад, керівник делегації – Водоп’янова І.Д.), ДП "Шахта ім. Д.Ф.Мельникова" (футзал), ДП "Торецьвугілля" (гирьовий спорт), ДП "Шахта ім. Сургая" (шашки), ДП "Шахтоуправління Південнодонбаське №1" (шашки).

За підсумками змагань найбільш успішно виступили представники ПрАТ "ДТЕК "Павлоградвугілля". Так золоті нагороди Спартакіади вибороли в змаганнях з армспорту Гамаза Олексій та Сашурін Юрій, срібну Сідельов Олександр. В змаганнях з гирьового спорту перше місце посів Гамаза Олексій, друге Лобачов Григорій. Другі місця вибороли в змаганнях з настільного тенісу Шарашова Ірина, з шахів Полівода Людмила.

Срібло з гирьового спорту виборов Клименков Дмитро(ДП "Торецьвугілля". В змаганнях з футзалу третє місце вибороли шахтарі з ДП "Шахта ім.Д.Ф.Мельникова". Бронзу з шашок виборола Козлянська Ганна(ДП "Шахтоуправління Південнодонбаське №1"). Успішно виступали шахтарі і в інших видах спорту.

Спортсмени шахтарі в командному заліку посіли перше місце з армспорту, друге місце з волейболу, гирьового спорту, шахів, третє – з тенісу настільного.

В загальнокомандному заліку шахтарі посіли друге командне місце.

Підтримка профспілки в значній мірі сприяла тому, що шахтарі успішно виступили на Всеукраїнській міжгалузевій Спартакіаді.
Спорт | Направления деятельности | главная