зробити стартовою додати в обране


Направления деятельности

Спорт

22 Вересня 2020
ХІІІ Всеукраїнська Спартакіада працівників вугільної промисловості України.
З 10 по 13 вересня 2020 року в с. Коблеве, Миколаївської області на спортивних майдачиках оздоровчо-фізкультурного комплексу бази відпочинку "Парадиз" пройшла ХІІІ Всеукраїнська Спартакіада працівників вугільної промисловості. Змагання були організовані ЦК Укрвуглепрофспілкою разом з Центральною радою "Всеукраїнське фізкультурно-спортивне товариство "Україна", Міністерством енергетики України та Міністерством молоді та спорту України.

Спартакіада пройшла згідно з Планом заходів з реалізації Національної стратегії з оздоровчої рухової активності в Україні на період до 2025 року "Рухова активність – здоровий спосіб життя – здорова нація", Державної цільової соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту на період до 2020 року, які передбачають спільну діяльність державних, профспілкових та спортивних організацій у зміцненні здоров’я трудящих та членів сімей, сприянні їх творчому довголіттю засобами фізичної культури і спорту.

На адресу учасників Спартакіади надійшли привітання від Міністра молоді та спорту України Вадима Гутцайта, голови Федерації профспілок України Григорія Осового, президента Національного олімпійського комітету України Сергія Бубки.

Програма змагань з 7 видів спорту включала: армспорт, гирьовий спорт, волейбол, футзал, настільний теніс, шахи, шашки.

У фінальних змаганнях Спартакіади прийняло участь 6 збірних команд вугільних підприємств з Дніпропетровської, Донецької та Луганських областей України: ПрАТ "ДТЕК Павлоградвугілля", ДП "Мирноградвугілля", ПрАТ "Шахтоуправління Покровське", ДП"Шахтоуправління Південнодонбаське №1", ДП "Шахта імені Д.Ф. Мельникова" ДП "Лисичанськвугілля", ДП "Торецькквугілля" в складі яких було понад 100 спортсменів-шахтарів.

Інформація по результатам змагань( додається).

Скачать PDF


Переможцем ХІІІ Всеукраїнської Спартакіади працівників вугільної промисловості в загальнокомандному заліку в черговий раз стала команда ПрАТ "ДТЕК Павлоградвугілля" (5 перших командних місць з 7 програмних видів спорту), друге місце посіла команда – ДП "Мирноградвугілля" (6 призових місць), третє – ПрАТ "Шахтоуправління Покровське" (3 призови місця).

Команди переможці та призери Спартакіади отримали кубки, вимпели та дипломи, а учасники – медалі та грамоти.

Змагання відбулися із дотриманням усіх протиепідеміологічних вимог, дотримання соціальної дистанції, застосування засобів індивідуального захисту, доступність дезінфекторів тощо.
Спорт | Направления деятельности | главная